Energiemanagement

Welkom bij Energiemanagement, een Zelfrealisatie en Healing praktijk. Als gediplomeerd psycho-spiritueel energietherapeut geef ik, Els, healingsessies o.a. volgens de methode van Barbara Ann Brennan. Voel je je uit balans en heb je weinig energie? Dan is een healingsessie van Energiemanagement wat voor jou!

De Healingsessie

Een healingsessie, bestaande uit gesprek en energiewerk, is een mooi en diepgaand middel om jezelf te bekrachtigen van binnenuit. Tijdens het gesprek maken we inzichtelijk welke gedachten/systemen je hebt ontwikkeld die je uit balans halen en je energie laten weglekken. Door dit inzicht kunnen die zelf-ondermijnende systemen omgezet worden in bekrachtigende systemen die jou energie geven en eer doen aan wie je bent.

Met het energiewerk versterk ik het energieveld in en om je heen en breng het in evenwicht. Het innerlijk systeem om jezelf te helen wordt hierdoor geactiveerd. De gegeven energie ondersteunt het oplossen van energie blokkades, vergroot het bewustzijn over het ontstaan ervan en maakt veranderingen in je leven mogelijk. Meer levensvreugde, spontaniteit en gezondheid kunnen hierdoor ervaren worden.

Goed voor jezelf zorgen Bewust-zijn van je lichaam en ermee in contact zijn Verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die je maakt De verantwoordelijkheid waar nodig bij de ander laten is de basis voor een energiek en vervullend leven. Hierbij help ik je graag.
Iets over mijzelf

Na afronding van mijn universitaire studie heb ik opleidingen en cursussen gedaan in diverse bewustzijns-methoden, zoals Gestalttherapie, Access Consciousness en Merlijn Healing. Ik heb de H.B.O.-opleiding in psycho-spirituele energietherapie, volgens de methode van Barbara Ann Brennan, met succes afgerond. Tevens heb ik diverse workshops bij Rosalyn Bruyere gevolgd.

Wat ik beoog met mijn werk is dat mensen met meer gemak en plezier in het leven komen te staan en meer kunnen genieten. Hiermee bedoel ik dat je meer in contact komt met je eigen liefde, kracht en creativiteit. Dit verstevigt de basis van waaruit geleefd wordt. Hoe steviger het fundament in jezelf, hoe veiliger je je voelt.
Energiemanagement en zorgverzekering

Energiemanagement van Leent is aangesloten bij Vereniging van Integraal Therapeuten (V.I.T) en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (R.B.C.Z.).
Dirverse zorgverzekeraars vergoeden alternatieve geneeswijzen in de aanvullende verzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Contact Informatie: Energiemanagement van Leent

Afspraak mogelijk op: elke zondag (behalve de laatste zondag van de maand) maandag en in de even weken op woensdag.