Hairvana haarkleur producten

Hairvana gebruikt plantaardige producten voor het kleuren van je haar. Hier zijn speciale technieken voor nodig en we testen altijd eerst goed uit of dit goed kan in jouw situatie. We gebruiken meerdere merken zoals ColourWell, Oliebe en Rodolphe & Co om op een gezonde manier te kleuren of te behandelen.

Op een natuurlijke manier Highlights bij hairvana!

De Mineral Whitener van Rodolphe & Co ontkleurt het haar op milde wijze. Deze whitener bevat onder andere het mineraal Silica, diamant poeder en Kaolin klei. Deze combi van ingrediënten resulteert in een neutrale blonde kleur en kan een aantal tinten oplichten. De geur van de Damascus roos geeft ontkleuren een totaal nieuwe beleving.

- Minerale verbindingen van natuurlijke producten
- Geen actieve chemische bestanddelen
- Ongekende haarconditie /kwaliteit/glans
- 1%gecertificeerd voor de planeet substainable artikel
- Natuurlijke Rozengeur onttrokken direct uit het blad van de gepatenteerde roos "Monsieur Gaultier"
- Diamond en pure silica ingrediënten om het haar van nature te mineraliseren.
- 0% ammonium, 0% natrium persulfaten (chemie bleekwater), 0% EDTA (chemische conserveermiddel), 0% parabenen, ammoniak en andere chemische componenten.


De high-lights worden alleen toegepast op natuurhaar of een lichte ondergrond. Check de prijzen voor highlights s hier.
Wilt u op een gezonde manier haarkleuren? Dat kan bij hairvana!

De plantaardige kleuring legt een beschermlaag om je haar waardoor de natuurlijke kleurpigmenten en de structuur van je haar niet worden aangetast. Integendeel, de combinatie van jouw individuele haarkleur en plantaardige haarkleuring zorgt voor een levendige, glanzende kleurnuance. Deze manier van kleuren versterkt je haren en verbetert bij regelmatig gebruik je haarkwaliteit. Zelfs haren die door synthetische verven zijn aangetast, worden weer vitaal en gaan na enkele kleurbehandelingen weer glanzen! Je haar wordt voller, sterker en splijt minder snel. Hoe vaker je de plantaardige producten bij Hairvana gebruikt, hoe mooier je haar wordt! Wilt u op een gezonde manier kleuren of heeft u last van een of meerdere van deze problemen:

- huidirritatie/allergieën door het gebruik van chemische haarverf?
- een gevoelige (hoofd)huid?
- futloos, beschadigd en droog haar?

Dan is plantaardige kleuring zeer geschikt voor u. Plantaardige kleuring in het kort:

- is 100% natuurlijk en dus 100% vrij van chemicaliën
- bevat geen PPD, geen Ammoniak, geen Parabenen, etc.
- is verrijkt met natuurlijke medicinale ingrediënten erkend door Ayurveda
- is niet alleen de GEZONDSTE manier van haarkleuren, het zorgt ook voor vitaler haar, intensere kleuren en langdurige glans
Plantaardig kleuren

De producten bestaan 100% uit gemalen planten. Denk bijvoorbeeld aan kamille, geelwortel, walnoot en henna de plant. De plantenpoeders worden met water en azijn gemengd. Er komen geen chemische stoffen aan te pas. De kleuren maken een laagje om de buitenste lagen van het haar. Hierdoor wordt je eigen haar steviger geeft meer glans en de conditie van het haar wordt verbeterd door het aanwezige looizuur. Het haar wordt dikker en beschermd ook voor invloeden van buitenaf. Dit in tegenstelling tot chemische haarverven.
Kleuren

De plantenkleuren zijn er in natuurlijke tinten variërend van blond, rood, en bruin tot zeer zwart. Denk er wel aan dat de haarkleur niet lichter kan worden als uw eigen haarkleur donker is. Het haar kan dus niet ontkleurt worden. Als het haar 100% grijs is kun je een blonde tint bereiken.
LET OP: Geadviseerd wordt om bij het bezoek van Hairvana geen witte kleding te dragen. Hairvana is niet verantwoordelijk voor schade aan kleding, zoals vlekken, door de gebruikte haarproducten.
Voordelen van plantaardig kleuren

Voorbeelden hiernaast zijn met plantaardige producten::
- zonder ammoniak, ppd, parabenen conserveringsmiddelen, en andere chemische toevoegingen.
- 100 % natuurlijk
- geschikt voor mensen met een ppd allergie
- zeer gevoelige hoofdhuid door b.v. ziekte of medicatie
- geen chemische geuren
- kleur vervaagt geleidelijk
- eigen kleur nuances blijft behouden

houdt rekening met:
- grijsdekking is niet zoals gewend bij chemische verven
- kan grijs dekken maar transparant
- kan grijs dekken na 2 keer kleuren, houdt hierbij wel rekening met meer tijd en meer product is dus een duurdere behandeling.
- plantenkleur na meerdere behandelingen beter blijft zitten.

Links naar producten

Voor meer informatie over de producten waarmee wij werken: